YOUNG MAKE-UP TALENTS 2020

YMT_2020_1

YOUNG MAKE-UP TALENTS 2020 by MALU WILZ România

             Malu Wilz România continuă programul YOUNG MAKE-UP TALENTS, special conceput pentru descoperirea şi promovarea tinerelor talente, make-up artişti încă neremarcaţi sau aflaţi la început de drum. 
             Prin programul YOUNG MAKE-UP TALENTS, Malu Wilz România, îşi doreşte să ofere şansa de afirmare prin susținerea și promovarea tinerilor make-up artişti talentaţi, dornici să acceadă scena beauty şi să profeseze în acest domeniu frumos.
În cadrul acestui program, ai şansa de a fi promovată prin intermediul tuturor canalelor media online şi de socializare deţinute de Malu Wilz România, poţi lua parte la evenimentele cu specific beauty desfăşurate pe parcursul anului: expozitii bivalente cu caracter demo si vanzare, colaborări diverse cu exponenţi ai industriei beauty, cu case de modă, agenţii de modeling sau organizare evenimente, workshopuri make-up, traininguri, etc. Totodată poţi deveni candidată pentru job-urile vacante oferite de MALU WILZ România sau terţi parteneri, poţi fi cooptată ca şi colaboratoare constantă în manifestările beauty: demo-uri make-up pe scenă, realizare machiaje în backstage, demo-uri make-up în standul MALU WILZ, etc.

             Înscrierea este gratuită şi NU vizează persoanele ce au participat la ediţiile anterioare. Înscrierea este finalizată după agrearea termenilor şi condiţiilor din acordul de colaborare, ce va fi trimis iniţial pe e-mail.

Te aşteptăm în Academia Malu Wilz România din Piteşti sau în cadrul evenimentelor cu profil beauty, împreună cu un model, şi ne vei demonstra că eşti talentat/ă, însemnând că poţi pune în practică ideile tale folosind produse de top, de calitate, sub atenta îndrumare a specialiştilor din cadrul Academiei noastre, de la care vei afla mai multe trucuri şi ponturi în materie de make-up, în funcţie de zona de interes spre care doreşti să te îndrepţi. 

Machiajele realizate de tine (cel puţin 2 machiaje, realizate la un interval de timp) în cadrul proiectului vor fi prezentate public prin intermediul canalelor media şi vor intra la începutul anului următor, în finala concursului dedicat tinerelor talente, descoperite şi promovate de MALU WILZ România. De asemenea pe parcursul desfăşurării proiectului, poţi beneficia de un discount de 20% acordat tuturor produselor Malu Wilz şi iţi oferim posibilitatea de a participa gratuit la unul din workshopurile noastre, organizat în ţară sau la Academia MALU WILZ România.  

             Dacă dorești și TU să te înscrii în proiectul nostru, trimite-ne un e-mail de prezentare pe adresa: office@maluwilz.ro/malu.wilz@yahoo.com însoţit de câteva fotografii cu machiajele realizate de tine. Pentru a-ţi susţine vizual înscrierea, îţi recomandăm să ne furnizezi şi id-ul de fb şi insta, în cazul în care ai lucrări reprezentative încărcate. 
MALU WILZ Romania te aşteaptă cu mare drag :)

Pentru înscriere, te rugăm să completezi formularul de mai jos apoi să ne trimiţi un e-mail de prezentare (info mai sus, în text). 

*
*
*